Opinie naszych Klientów

Drodzy Klienci zachęcamy do wyrażania opinii o zakupionych produktach w naszym sklepie.

 

Swoje opinie mogę Państwo dodawać w naszym centrum opinii o produktach.

 

Każda Wasza opinia jest bardzo cennym drogowskazem nie tylko dla innych kupujących, ale również dla nas i producentów, z którymi współpracuje nasz sklep. Dzięki Waszym opiniom możemy korygować błędy, poprawić i doskonalić naszą ofertę.

 

 

Opinie Klientów, którzy dokonali zakupów w naszych sklepach

 

2019-01-10, Ilona: Bieżnik piękny, szybka wysyłka, sklep godny polecenia

 

2018-10-04, Iwona: Pełen profesjonalizm. Firanka z żonkilami bardzo ładna.

 

2018-08-24, Piękne firanki: Piękna Firanka. Bezproblemowy kontakt ze sklepem. Szybka dostawa. Polecam. Kciuki w górę :) :)

 

2018-06-19, Kasia: Firanki super, pieknie obszyte I ekspresowa wysylka. Polecam

 

2018-03-08, Janina: Firanki śliczne. Szybka realizacja zamówienia. Gorąco polecam .

 

2018-01-18, H.Sz.: Zamówione przeze mnie firany spełniły w pełni moje oczekiwania. Są dobrej jakości ba, ładniejsze niż na zdjęciu. Jednym słowem piękne. Wykonane zostały na żądany wymiar, ze starannie wykończeniem boków i wszyciem taśm. Na szczególną uwagę zasługuje atrakcyjna cena oraz bardzo krótki termin realizacji zamówienia. Osobne podziękowanie za bardzo miłą obsługę. Z czystym sumieniem POLECAM!

 

2017-12-20, M.Cz.: Bardzo jestem zadowolona z tych firan. Szybka realizacja . Dobry kontakt ze Sprzedawcą . Polecam.

 

2017-11-28, Barbara: Z wielką przyjemnością wystawiam pozytywny komentarz. Firany piękne, jestem bardzo zadowolona z zakupu, przesyłka ekspresowa, żadnych zastrzeżeń.

 

2017-07-05, Edyta: Firana tworzy miłe, klimatyczne wnętrze. Oryginalne zestawienie kolorystyczne daje pozytywne efekty. Zdjęcia nie oddają jej uroku. Jakość bardzo dobra, porządna tkanina. Rzetelna firma z indywidualnym podejściem do klienta. Szybka realizacja zamówienia. Pełne zadowolenie. Na pewno tu wrócę :)

 

2017-03-23, Batusik Halina: Takie zakupy to sama przyjemność, profesjonalizm w każdym zakresie, tanio i szybko masz towar w domu. Serdecznie polecam wszystkim prześliczne firany z dmuchawcami. Duży plus za darmową dostawę kurierem.

 

2017-03-10, Jola: Firanka już wisi, prezentuje się tak jak sobie to wymyśliłam. Jest świetna. Wielki szacun za podejście do klienta – fachowość w 100%!!

 

2016-12-22, aneta: Piękne firanki ,obsługa przemiła, wysyłka ekspresowa.
Naprawdę polecam, sama jeszcze na pewno skorzystam z zakupów w tym sklepie ;)

 

2016-09-05, Babcia M: Polecam zakupy. Firana z myszką mini wygląda extra. Kontakt ze sprzedającym wzorcowy. Babcie, Mamy – jak chcecie mieć bonusa u swoich pociech to – super zakup : )

 

2016-08-24, maria: Pościel rewelacyjna,szybka wysyłka,polecam tego sprzedającego!!!

 

2016-06-22, helena: Jestem kolejny raz zadowolona z produktów, ceny i ekspresowego dostarczenia. Inni powinni brać przykład z tej firmy. Wzór godny naśladowania.

 

2016-03-19, viking: OD RAZU W DOMU POWIAŁO DZIKĄ WOLNOŚCIĄ poza tym zamówiłem ją w środę a w piątkowe południe już wisiała na moim oknie

 

2015-07-03, Alicja: Polecam. Firana bardzo ładna zgodna z opisem. Bardzo szybka realizacja. Jestem bardzo zadowolona.

 

2015-05-11, Iwona: Firany śliczne. Kontakt profesjonalny i mega miły,świetne doradztwo,błyskawiczna przesyłka. Po prostu super !!!
Bardzo gorąco polecam sprzedawcę.

 

2015-04-01, EwelinaRinerko: Pościel jest przepiękna, zdjęcia nie oddają tego co zobaczyłam w rzeczywistości. Kolory pościeli żywe, wyraziste, idealne. Bardzo jestem zadowolona z zakupu. Polecam wszystkim bo warto. Dziękuję za miłą i sprawną obsługę.

 

 

Opinie naszych Klientów z serwisu allegro.pl/tisto

 

Opinie naszych Klientów z serwisu allegro.pl/alleFirany

 

Opinie naszych Klientów z serwisu ceneo.pl/DomoweTekstylia

 

Opinie naszych Klientów z serwisu ceneo.pl/alleFirany

 

Opinie naszych Klientów z serwisu sklepy24.pl/DomoweTekstylia